Terug naar blogoverzicht

Vacature: Stagiair Management en ICT bij KLANTINFOCUS (per sept, 3e jaars)

28 jun 2022

Vacature: Stage Management & ICT 

HBO 3e jaars | Support, Business Intelligence (BI) en Customer Experience (CX)

Werken bij KLANTINFOCUS: we zijn op zoek naar een derdejaars stagiair Management en ICT.
Start 1 september 2022 | een half jaar  | Fulltime | Bussum

HBO stage bij KLANTINFOCUS, een innovatief ICT bedrijf dat zich richt op klanttevredenheid bij de (semi)overheid en zorg. De stage bestaat uit een opdracht rondom Business Intelligence en het meelopen in de dagelijkse praktijk. We zoeken een zeer gemotiveerde student die we een stap verder kunnen helpen in zijn of haar carrière! We bieden persoonlijke en professionele begeleiding met ruimte voor eigen ontwikkeling.

Business Intelligence (BI) in de Customer Experience (CX)

Je zult een opdracht gaan doen met betrekking tot Business Intelligence in de Customer Experience (CX). Daarnaast loop je zoveel mogelijk mee en help je ons team (onder begeleiding) met operationele projecten. Je voert zelfstandig support werkzaamheden uit op klantprojecten. Je draait mee met de dagelijkse business zodat je een goed beeld krijgt van het werkveld. 

We zullen je begeleiden en opbouwende feedback geven en we verwachten van jou ook feedback op ons. We zoeken een zelfstandige en analytisch sterke student die zeer gemotiveerd is om het beste uit de stage te halen. In al je werkzaamheden krijg je de ruimte om voorstellen te doen om de kwaliteit van de dienstverlening en de bedrijfsprocessen te verbeteren.

Opleiding

Je studeert Business IT & Management (3e jaar). 

Onze verwachtingen

  • Je bent proactief, nieuwsgierig en zeer gemotiveerd.
  • Je hebt een professionele werkhouding.
  • Je kunt heel nauwkeurig werken.
  • Je heb een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (schriftelijk en mondeling).
  • Je kunt meedenken en je durft je gefundeerde mening te geven.

Wij bieden

We bieden je persoonlijke begeleiding en we helpen je om je kennis en competenties verder te ontwikkelen. Na afloop van je stage bij ons zul je een stuk beter voorbereid zijn op verdere stappen in je carrière. Natuurlijk krijg je een eigen professioneel ingerichte werkplek en ontvangt je een stagevergoeding. We zijn goed bereikbaar met het OV (in de buurt van Station Naarden-Bussum).

Solliciteren

Stuur je motivatiebrief met CV naar communicatie@klantinfocus.nl. Voeg in je brief of CV ook de URL naar je LinkedIn profiel toe. 

Over KLANTINFOCUS

KLANTINFOCUS is een innovatief ICT bedrijf, gespecialiseerd in het meten van klanttevredenheid. We helpen organisaties met het continu verbeteren van de kwaliteit van hun dienstverlening. Met onze klanttevredenheidsmonitor GovMetric CX meten en rapporteren we klanttevredenheid en medewerkerstevredenheid. Dit geeft organisaties de mogelijkheid om hun dienstverlening direct en continu te verbeteren. Lees meer over ons en neem contact op.

 

Stage Klantinfocus

Terug naar blogoverzicht

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met mij op

Vul uw gegevens in en wij nemen contact op

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw Reactie
Uw Reactie