Over ons

KLANTINFOCUS

Smileys klantinfocus klanttevredenheid

 

KLANTINFOCUS is opgericht door Michel van der Togt in 2009. We helpen organisaties met het continu verbeteren van de kwaliteit van hun dienstverlening. Met onze klanttevredenheidsmonitor GovMetric meten en rapporteren we de klanttevredenheid van organisaties. Het inzicht in de tevredenheid geeft organisaties de mogelijkheid om de dienstverlening direct te verbeteren.

 

Achtergrond 

 

We begonnen als pioniers in 2009 en zijn inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende partij op het gebied van klanttevredenheid. We hebben uitgebreide professionele ervaring in het in kaart brengen van de tevredenheid, niet alleen van klanten maar ook van patiënten en medewerkers. We spannen ons daarbij tot het uiterste in, om onze cliënten maximaal te laten profiteren van onze innovatieve oplossingen.

 

Doelgroep

 

We bieden een oplossing speciaal ontwikkeld voor de gemeentelijke markt. Van huis uit richten wij ons op de (semi)overheidssector. Onder onze cliënten bevinden zich rond de 60 Nederlandse gemeenten en een aantal grote zorginstellingen in Nederland, België en Duitsland. Daarnaast zijn wij ook actief binnen de sectoren transport en HR (medewerkerstevredenheid). In het Verenigd Koninkrijk wordt GovMetric ingezet in de transportsector en bij zo’n 100 gemeenten.

 

Meten en rapporteren: GovMetric

 

Voor het meten van de feedback zetten we alle moderne bedrijfstechnieken in. Met behulp van smileys meten we de tevredenheid op alle contactkanalen. De resultaten verschijnen direct en automatisch in de rapportages en deze analyses zijn online toegankelijk in GovMetric. Op een snelle en efficiënte manier meet GovMetric continu en volautomatisch de klantbeleving over de dienstverlening. In de rapportages geven we gedetailleerd inzicht in de waardering van de dienstverlening per contactkanaal.

 

Missie & visie

Het is onze missie om, op basis van innovatieve concepten, de kwaliteit van de dienstverlening van onze cliënten te verhogen gelijktijdig met een verlaging van hun kosten. We staan voor een excellente dienstverlening en we zijn optimaal servicegericht.

U en uw klant staan centraal bij onze werkwijze, we hebben altijd de klant in focus. We zijn klantgericht en ontwikkelen onze software continu om toonaangevend te blijven in de snel veranderende digitale wereld. In onze visie moeten diensten self-service, real-time en laagdrempelig zijn, geschikt voor gebruik door een breed publiek.

Vanaf het eerste prille contact tot en met het live gaan van de dienstverlening werken we nauw met onze cliënt samen, om er voor te zorgen dat de gekozen oplossing op de juiste wijze wordt geïmplementeerd. Na ingebruikname is er ons excellente Support Center, voor training, ondersteuning en beantwoording van al uw vragen.

 

Privacy & informatiebeveiliging

 

KLANTINFOCUS voldoet aan de normeisen op het gebied van de internationaal erkende norm ISO/IEC 27001 en de Nederlandse norm NEN 7510 (informatiebeveiliging ten behoeve van de zorgsector). Met het behalen van deze certificaten voldoet KLANTINFOCUS aan de wet- en regelgeving en internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. 

Bekijk al onze certificaten en convenanten.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met mij op

Vul uw gegevens in en wij nemen contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!

Uw Reactie
Uw Reactie