Terug naar blogoverzicht

Samenbeter: GovMetric van KLANTINFOCUS integreert met diverse applicaties

Barbara Visser
07 dec 2019

Klanttevredenheid over alle contactkanalen

KTO bij meer dan 50 gemeenten

 

Inspiratie klanttevredenheid klantinfocus

 

Klanttevredenheid meten op alle contactkanalen

Mocht u inspiratie zoeken op het gebied van klanttevredenheid, dan helpen wij daarbij graag een handje! Wij kunnen u meer vertellen over klanttevredenheid en medewerkerstevredenheid. We meten de feedback over alle contactkanalen, zoals balie, website, zaaksystemen, CRM, social media, webformulieren, enzovoort. We meten met smileys op de website (zie rechterkant van deze pagina) of via de email, maar ook met SMS berichten. NPS en rapportcijfers zijn ook mogelijk. Lees meer over de feedbackknop voor overheidswebsites. 

Samen beter: integratie met diverse applicaties

GovMetric is geïntegreerd met diverse applicaties. We integreren bijvoorbeeld met BuitenBeter (Yucat), Djuma (Circle Software), Fixi (Decos) JOIN (Decos), Key2Burgerzaken (Centric), MeldDesk (Beheervisie), N3Wstrategy, OBI4wan (HowAboutYou), Perfectview, PinkRoccade, Roxit (Greenvalley, Brein), Timeblockr (Communited), Tracebuzz, TriplEforms (Kodision). Bekijk het overzicht van alle partijen waar we mee samenwerken. 

GovMetric modules

Klanttevredenheid meten en rapporteren we met GovMetric over alle contactkanalen. Lees meer over onze GovMetric Modules

Klantinfocus GovMetric Modules

 

KLANTINFOCUS helpt organisaties met het continu verbeteren van de kwaliteit van hun dienstverlening. Met Klanttevredenheidsmonitor GovMetric meten en rapporteren we de klanttevredenheid, patiënttevredenheid en medewerkerstevredenheid. Dit inzicht in de tevredenheid geeft organisaties de mogelijkheid om hun dienstverlening direct te verbeteren. Lees meer over KLANTINFOCUS en neem contact met ons op.

Terug naar blogoverzicht

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met mij op

Vul uw gegevens in en wij nemen contact op

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Uw Reactie
Uw Reactie